Támogatom Dolce és Gabbana tervezőpárt a meleglobbival szemben – CitizenGo (Frivaldszky Edit)

Óriási vihart kavart az olasz Panoramamagazin egyik cikke, melyben Domenico Dolce és Stefano Gabbana divattervező pár leteszi a voksát a természetes család mellett. Hírességek ritkán nyilvánulnak meg az egy férfi és egy nő közötti házasság, és az erre épülő család védelmében, pláne nem szólnak, ha homoszexuális kapcsolatban élnek. Bátorságukat az alábbi linken található petícióban ismerjük el:

http://citizengo.org/hu/20123-tamogatom-dolce-gabbana-tervezoparost-meleglobbival-szemben

Az interjúban megfogalmazott határozott kiállásuk a természetes család mellett és a béranyasággal szemben elegendő volt ahhoz, hogy lavinaként zúduljon a meleglobbi támadása a két tervezőre. Sajnos a szokásos diszkrimináció és homofóbia vádakat – érdekes módon két homoszexuális irányában – éppen Elton John és Ricky Martin hangoztatják a leginkább, akik egy bojkott kampányt is hirdettek. Mikor fogják a toleranciát hirdetők elfogadni a velük egyet nem értők gondolkozásmódját?  

http://citizengo.org/hu/20123-tamogatom-dolce-gabbana-tervezoparost-meleglobbival-szemben

dg

Ehhez a támogató petícióhoz csatlakozhat mindenki, aki Dolce-hoz és Gabbana-hoz hasonlóan gondolkozik a házasságról és a családról, és nem fogadja el a média gépezetében elindult gyűlölethadjáratot, kizárólag azért, mert a család pártján álltak. Fontos, hogy azok a hírességek, akik kiállnak a természetes család mellett, ne maradjanak egyedül, hanem érezzék a hozzájuk hasonlóan gondolkozók együttérzését és támogatását.
A CitizenGO oldalon gyűjtött aláírásokat a két tervező milánói székhelyére személyesen juttatja el olasz munkatársunk.

Üdvözlettel:

Frivaldszky Edit

és a CitizenGO csapata

U.i.: Néhány órán belül a CitizenGO ügyvezetője, Alvaro Zulueta is küld Önnek egy e-mailt. Kérem fogadja szeretettel levelét. Alvaro-val és feleségével, Olgával Madridban találkoztam először, ahol az első képzésen vettem részt. Mindketten elhivatottak a CitizenGO értékrendje mellett, és nemcsak egymást támogatják a munkában, hanem baráti légkört teremtenek a Citizengo csapatában is.

——

A CitizenGO aktív polgárok közössége, akik célul tűzték ki az emberi élet, a család és a szabadság védelmét világszerte. Ha szeretne többet megtudni a CitizenGO-ról, kattintson ide vagy kövessen minket a Facebookon vagy Twitteren.
Amennyiben kapcsolatba szeretne lépni velünk ne erre az e-mailre válaszoljon, hanem ahttp://www.citizengo.org/hu/contact oldalon keresztül keressen minket!